Rallarvegen inn mot Upsete fjellstove som ligger innerst i Upsetedalen

Rallarvegen inn mot Upsete fjellstove som ligger innerst i Upsetedalen

Fjellstova har 35 oppredde senger fordelt på enkle, doble og 3 sengs rom

På Upsete er gode forhold for sosiale aktiviteter og mye hygge. Den vakre fjellheimen mellom Sognefjorden og Hardangerfjorden er rett utenfor døren. Vi har spisesal,trivelig gammel salong og en romslig peisestove med muligheter for dans. Vi har ikke køyesenger men rom med en, to og tre senger. Det er varmt og kaldt vann på rommene og to felles dusj anlegg, det ene med badstu.

Om høsten er det fine forhold for vandring i fjellet,botanisering, økologiske studier og geologiske undersøkelser. se ut.no/ upsete. Det er T-merket sti fra Upsete til Kaldavasshytta og Hallingskeid og til Grindaflethytta. 

Om vinteren er her rikelig med snø. Det kan være fordel å bruke skifeller på fjellskiene når en går oppover og inn i fjellheimen. Fjellene rundt fjellstova passer godt også for frikjøring med randonee. Løypen  fra Upsete til DNT hytta Kaldavass er kvistet.

Vi har hatt nordisk miljøkonferanse og andre kursaktiviteter.

Fjellstova har satelitt internett til administrativ bruk som også kan brukes ved kursaktiviteter. Her er ikke mobildekning, og vi ser fordeler ved det. Deltakerne blir opptatt med hverandre og med evt. undervisning i stedet for mobilen.

For mer informasjon se fanen for sommer/høst sesongen og vintersesongen.

For spørsmål og pristilbud ring +47 48 30 75 21 eller mail: upsetefjellstove@gmail.com

Del denne siden