Bedrifts tur eller kurs på høyfjellet. Ta toget for miljøets skyld

Her er gode forhold for sosiale aktiviteter og mye hygge. Vi har spisesal,trivelig gammel salong og en romslig peisestove med muligheter for dans.

På Upsete fjellstove har vi  hatt miljøkonferanse, kurs  og sosiale samlinger for forskjellige arbeidsplasser.

Fjellstova har satelitt internett til eget administrativ bruk, som også kan brukes ved kursaktiviteter. Her er ikke mobildekning, og vi ser fordeler ved det. De ansatte blir opptatt med hverandre og evt. undervisning i stedet for å surfe på mobilen.

Om høsten er det fine forhold for vandring i fjellet. Det er T-merket sti fra Upsete til Kaldavasshytta og Grindaflethytta. 

Noen liker å botanisere eller gjøre geologiske undersøkelser. se ut.no/ upsete. Det er mulig å får råd og veiledning om turene i området. Fem minutter med toget gjennom Gravhalstunnelen på Bergensbanen der er Flåmsbanen og Ziplinen som går til Kårdal i Flåmsdalen.

Om vinteren er alltid rikelig med snø.  Det kan være fordel å bruke skifeller på skitur. Det Ler kvistet fra Upsete til DNT hytta Kaldavass. Mjølfjell skilag har de siste årene kjørt opp doble skispor fra Mjølfjell til Upsete.                                                                                            Her er mange fjelltopper med mulighet for frikjøring med randonee ski. 

For mer informasjon se fanen på denne hjemmesiden  for sommer/høst sesongen eller Vintersesongen

For spørsmål og tilbud ring  +47 48 30 75 21 eller

mail: upsetefjellstove@gmail.com

Del denne siden