Velkommen til Upsete Fjellstove med 35 senger og fine forhold for elever i alle aldre.

Høsten på Upsete har fine forhold for vandring i fjellet med kart og kompass. Her kan elevene få god erfaring med friluftslivet i en vakker fjellheim rett utenfor fjestova. Vi har skoler som kommer med elever for å botanisere, lære om økologi,klimaendringer og geologi. se ut.no/ upsete.Vanligvis får skolen ha fjellstova alene slik at elever og lærere kan bruke spisesal og salong til sine studier,og bruke alle soverommene.

Det er T-merket sti fra Upsete til Kaldavasshytta og videre til Hallingskeid. Det er også sti fra Upsete til  Grindaflethytta. 

Ta kontakt oss gjerne for mer informasjon, pristilbud og evt. bestilling på upsetefjellstove@gmail.com  eller

mob.+47 48 30 75 21. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi kan tilby vinter opphold for skolebarn i alle aldre.

Om vinteren er alltid rikelig med snø om vinteren. Fine bakker foran fjellstova for skiskole og aking. De senere årene har det vært mulig for Mjølfjell skilag å lage doble skispor med snøscooter fra Mjølfjell til Upsete. Dette gir fine muligheter for skiturer nedover Upsetedalen. 

Fra Fjellstova  til DNT hytta Kaldavass er det kvistet løype.Kart kan fås, og vi har gode kunnskaper om fjellheimen rundt fjellstova. Det kan være nyttig, men ikke et krav, å bruke skifeller på tur videre opp i  fjellheim  da det ikke er oppkjørte skispor. 

Vi har akebakk rett foran fjellstova og låner ut "rumpeakebrett" gratis.                                                             

Mulighetene for å grave snøhule i nærheten av fjellstova er også god.

Del denne siden